A RidRoll egy gyors, olcsó és megbízható futárközvetítő szolgáltatás.

Mi a RidRoll?

A RidRoll egy futárközvetítő szolgáltatás, ahol az Ön étterme részére saját járművel rendelkező futárokat biztosítunk az összes házhozszállítás kiszállítására. Nem kell tovább saját futárt alkalmazni, mi minden házhozszállításról gondoskodunk! Mindezt fele annyi pénzért, mint amibe most kerül egy saját futár.

Kérdése van?

Kérjen visszahívást! Munkatársaink 24 órán belül felhívják és minden kérdésére válaszolnak!

Ön találkozott már az alábbi problémákkal?

„Ma nem tudok jönni dolgozni, mert lerobbant a motorom.”
Leesik az első hó, és hirtelen egy futár se jön dolgozni.
A futár lelépett a napi bevétellel.
A futár bejelentésének a kérdése, esetleges kellemetlen ellenőrzések.

Mi megoldást nyújtunk az összes futárokkal kapcsolatos problémára!
És akár a felére csökkentjük a kiszállítás költségeit.

Hogyan működünk?
Az étteremnek nincs más dolga, mint - amikor van egy házhozszállításos rendelés, akkor két kattintással rendelni egy futárt. A futár a kért időpontra ott terem az étteremnél, és a lehető leggyorsabban kiszállítja az ételt a vevőhöz. Nincs késés, nincs halogatás! Pontos, gyors és megbízható munkát adunk a nap minden időszakában.
Költség csökkentés
Évente akár több millió forintot tud egy étterem megtakarítani ezzel a szolgáltatással, anélkül, hogy bármilyen, a futárokkal kapcsolatos problémával foglalkoznia kellene. A szolgáltatás díja használatalapú, mindössze 40 Ft amihez hozzáadódik a km alapú és cím díjas fuvardíj. Így a felére lehet csökkenteni a kiszállítási költségeket, és ezen felül a szolgáltatás ára elszámolható költségként.
Hatékonyságnövelés
Ebéd- és vacsoraidőben több a rendelés, csúsznak a futárok és késnek a kiszállítások? Nálunk nincs ilyen, minden rendelés pontosan oda fog érni a vevőkhöz! Nem meri több kerületben hirdetni éttermét, mert fél, hogy nem lesz elég futár? Velünk ez a gondja is megoldódik! Mindig, mindenhova szállítunk!

Regisztrál,

és már hívhatja is a futárokat.

Mennyi kiszállítása van egy nap?
0
0 200
Ebből mennyit tervez a RidRoll-al vinni?
0
0 0

Hogyan működik a RidRoll?

Regisztráció

A regisztráció mindössze öt percet vesz igénybe. Amint kész, mi megnézzük a profilját, és ha minden rendben van, kezdődhet is a közös munka.

Futárrendelés

A rendszerünkben meg kell adni a vevő adatait és az időpontot, hogy mikor kell a futárnak megérkezni az étterembe felvenni az ételt. A készpénzes rendeléseket futárunk előre kifizeti.

Kiszállítás

Futárunk felveszi az ételt, és a megadott címre kiszállítja azt. Egy fuvarban összesen négy címre tud menni a futárunk. A sikeres kiszállításról a rendszerünkben kap értesítést az étterem.

Kérdése van?

Kérjen visszahívást! Munkatársaink 24 órán belül felhívják és minden kérdésére válaszolnak!