A RidRoll azért jött létre, hogy jobbá és gazdagabbá tegye az életed!

Töltsd le az applikációnkat!

Mi a RidRoll?

A RidRoll egy futárközvetítő szolgáltatás, ahol minden regisztrált futárnak annyi éttermi házhozszállítást adunk, amennyit csak ki tud szállítani. Ez lehet napi 30-60 de akár 90 darab is, ez csak tőled függ! Amint szabad vagy, mi már küldjük is a rendeléseket!

Kérdésed van?

Kérj visszahívást! Munkatársaink 24 órán belül felhívnak és minden kérdésedre válaszolnak!

Több pénz!

Keress havi akár 320 000 – 450 000 Ft-ot! Te lehetsz a magad ura, annyi pénzt kereshetsz, amennyit csak tudsz, és mindenki meg fog becsülni! Csapatunk értékes és kiváló tagja lehetsz!

Nincs munkaidő

Nálunk nincs munkaidő! Akkor és annyit dolgozol, amennyit szeretnél. Ha csak reggelente, vagy esténként, esetleg a hétvégéken szeretnél dolgozni, nálunk megteheted! Viszont minél többet dolgozol, annál többet keresel!

Nincs főnök

Nem unod még a főnököd állandó vitáit? Nincs eleged abból, hogy mindent elvárnak tőled, de ha lerobbansz vagy megsérülsz, egy forinttal nem segítenek? Nálunk te vagy a saját főnököd! Akkor és annyit dolgozol, amennyit szeretnél.

Regisztrálsz,

és már kapod is a rendeléseket!

Töltsd le a RidRoll App-ot, IOS vagy Android okostelefonodra, tedd magad elérhetővé, és dőlni fognak a rendelések. Ha egy kis pihenőre vágysz, vagy vége a napnak, semmi gond. Egy kattintással kijelentkezel és mi nem zavarunk egy rendeléssel sem.

Autót vagy motort használsz?
Tapasztalat
Mennyit dolgoznál nálunk?

Hogyan működik a RidRoll?

Regisztráció

A regisztráció mindössze öt percet vesz igénybe. Amint végeztél, a profilodat megnézzük, és ha minden rendben van, kezdhetsz is dolgozni.

Elérhető vagyok

Okostelefonodra le kell töltened az applikációnkat. Be kell jelentkezned és egy gombnyomással elérhetővé teheted magad. Ekkor fogod kapni a rendeléseket!

Fuvarozás

Amint elérhető vagy, már jönnek is a rendelések. Ha rendelést kapsz, a fuvarral kapcsolatos információk a telefonodon jelennek meg. 30 másodperced van elfogadni egy rendelést.

Kérdéseid maradtak?

Kérj visszahívást! Munkatársaink 24 órán belül felhívnak és minden kérdésedre válaszolnak!